Sikkerhet og personvern

Du skal være sikker på at vi håndterer alltid dine personopplysninger på en sikker måte.


Personopplysninger

Når du handler hos kitchentools.no trenger vi navn, adresse og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse og kontakte deg hvis det skulle være behov. Vi er pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes ikke. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Informasjonen er tilgjengelig på "Min side".

Betaling

Kortnummer oppbevares ikke annet enn ved transaksjonen. Vi benytter Paypal, som er et verdenskjent betalingssystem, til våre transaksjoner. PayPal er en trygg og enkel metode for å betale og motta betaling på internett. Man kan betale slik man ønsker via denne tjenesten. Kreditkort, bankkonto m.m. Gebyr for deg som kunde er kr. 0,-

Du kan også overføre beløp på forhånd til vår konto. (Kontoinformasjon i betalingsbildet)

Nyhetsbrev

Om du ønsker det kan du motta nyhetsbrev fra oss. Du melder deg på ved å gå inn på “Min side”. Du kan også enkelt melde deg av via en link i nyhetsbrevet, eller på “min side”.

Personopplysninger til tredjepart

Kitchentools.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.