En praktisk liten kokkekniv slik at fremtidens kokk kan være med på kjøkkenet. Taggete egg - Ergonomisk utformet håndtak for godt grep.

Leveres sammen med fingerbeskytter og smart oppbevaringsboks i metall. (Oppbevaringsboksen kan benyttes som matboks) 


"Vi mener bestemt at barn er kreativ av natur, og at de liker å utforske sin kreativitet på kjøkkenet. Barn som er involvert i matlaging er automatisk mer interessert i hva de spiser." TimMalzer
Tim Malzer og den japanske kniv spesialisten Kai har jobbet sammen for å utvikle en unik junior kniv som gjør det lettere for barn i alderen 6 og oppover å lære seg bruken av profesjonell matlagingsutstyr. Den har Anti-slip, som betyr et ergonomisk håndtak som gir små hender et sikkert grep. Den har Anti-rust, rustfritt taggete stålblad som støtter de intuitive kutte bevegelsene barn ofte bruker (= "sagemåten"), og for å minimere den kraften som trengs og risikoen for så å skli. For å redusere risikoen for skade, har knivbladet også en spesielt avrundet, butt spiss og en butt ende. Den fleksible fingerbeskyttelsen leveres som en del av Junior Kitchen Knife Settet og gir maksimal beskyttelse. Selvfølgelig designet og produsert av Kai Japan.

Shun serien av kokkekniver er en av de mest omfattende damask-stål serien på verdensbasis. De er høyt verdsatt av profesjonelle så vel som ambisiøse hobbykokker. Shun profesjonell kokkekniver er laget av spesifikke rustfritt damask-stål med 32 lag. Kjernelaget er fremstilt av VG MAX stål. Dette er en ekstremt vanskelig (61 ± 1 HRC, 1,0% karbon, 1,5% kobolt) og korrosjonsbestandig stål som gir bladet en skarphet som er helt uten sidestykke. Det konvekse kuttingen av bladet og den manuelle honingen av hver Shun kniv, leverer en uovertruffen skarphet som gjør kniven egnet til å skjære gjennom selv de tøffeste material. Denne skarpheten sammen med den velbalanserte vekten gir et unikt arbeidsredskap.

Hver Shun kniv får sin unike og individuelle karakter.


Kai Shun knivene er umiskjennelig og unike - et kunstverk, forent av håndverk, teknologi og design. Inspirert av samurai kunsten og ikke minst, videreføring av produksjonsteknikken for samurai sverd, gjør at Shun-serien er unik ut til bladspissen 


Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Kai junior kniv

  • Merke: Kai Shun
  • Varenummer: TMJ 1000
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr.599,00

  • Eks. Mva: Kr.479,20

Etikett: kniv, kokkekniv, barn, kokk